,
|

Web için içerik nasıl hazırlanır?

Bütün bunları öğrendikten sonra ihtiyacınız içeriktir. İçerik genelde şirketlerde varolan basılı kaynakların internet ortamına çevrilmesi ile olur. Şayet şirketin tanıtıcı broşürü veya ürün kataloğu varsa bu doğrudan içerik olarak kullanılır. Bazı hallerde ise içeriğin sıfırdan hazırlanması gerekir. 
İçerik hazırlamaya başlamanın en iyi yolu bir iskelet hazırlamaktır. Bu bir kitabın içindekiler sayfasını andırır. Ana başlıklar ve alt başlıklar listelenir. Sonrada bunların içleri tek tek doldurulur. 
Önce içerik sonra estetik
İçerik hazırlamak bir web sitesi hazırlamanın en önemli bölümüdür. Güzel grafikleri ve tasarımı olan içeriği olmayan bir site hiçbir işe yaramaz. Bu yüzden içerik hazırlamak genellikle site hazırlamanın en uğraştırıcı ve en can alıcı yeridir. Bunu kesinlikle göz ardı etmeyin. 
Önce içerik sonra site
Bütün bu web tasarımı vs gibi teknik bilgileri öğrenmezden önce içeriğinizi hazırlarsanız iş tasarım kısmına gelince çok vakit kaybetmezsiniz. Çünkü sunacağınız şeyi biliyorsunuz zaten. Aksi takdirde tasarıma içerik uydurmak zorunda kalırsınız ki bu da en kötü web sitesi hazırlama yöntemidir. Size ziyaretçi zaman ve para kaybettirir. Gün gelir sitenizi baştan aşağı yeniden yaptırmak zorunda kalırsınız. Neden bir işi 2 kez yapasınız? neden bir işe 2 kez zaman ve para harcayasınız? Başından iyi yapın sonunda rahat edin ve kazanın.
Bu sebepten yazılarımızda önerdiğimiz blog yöntemi ile başlayıp içerik hazır etmek çok akıllıcadır. Siz içeriğe konsantre olursunuz iş tasarıma gelince zaten hazır olan metinleri istediğiniz şekle sokup yayınlarsınız. 

1 comments:

  • toplist   29 Ekim 2009 05:45

    toplist site ekle hit kazan link ekle siteni ekle dizin baclink pagerank yükselt googe site ekle hit 100 hitli siteler reklam ekle hit

Yorum Gönder

Daha iyi sonuc icin yorumunuzu su sekilde yazin:
<a href="http://site_adresinizi_buraya_yazin" >

Site tanitimi bir kac cumle ile...

</a>